Adatvédelmi nyilatkozat

A Biocont Magyarország Kft. kijelenti, hogy a személyes adatok kezelése és feldolgozása során maradéktalanul betartja a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény rendelkezéseit. A Biocont Magyarország Kft. a tudomására jutott személyes adatokat a regisztrált személy kifejezett előzetes jóváhagyó hozzájárulása nélkül nem teszi harmadik személy számára hozzáférhetővé, valamint hogy a személyes adatokat szigorúan bizalmasan, legnagyobb körültekintéssel kezeli.

Az adatokat a regisztrált személy bármikor módosíthatja és kérése esetén a Biocont Magyarország Kft. a legrövidebb időn belül törli azokat nyilvántartásából.

Az adatkezelés célja, hogy a webáruházból történő vásárlás gördülékenyen menjen, így ehhez az elérhetőségek és a szükséges számlázási és postázási adatok beazonosításra kerüljenek.

Az adatokat a Biocont Magyarország Kft. saját marketing tevékenységéhez is felhasználja, így az aktuális növényvédelmi teendőkkel kapcsolatos termékeiről, akcióiról és rendezvényeiről szóló hírlevél küldéséhez, mely hírlevélben természetesen leiratkozási lehetőséget is ad.

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító számunk: 04188-0001.
A regisztráló által megadott személyes adatok vonatkozásában a Biocont Magyarország Kft. (6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12. II. em. 40.) minősül adatkezelőnek.